вторник, 25 април 2017 г.

Топ 5 най-добрите лимитирани серии на G-Shock

G-Shock представя редовно лимитирани серии, в колаборация с известни марки. От представянето си през 1983, Касио има дълъг списък с партньори. С представянето на Supra project, решихме да погледнем назад към най-успешните модели.



Burton 9400






Дата на представяне: 2012

G-shock имат подходящ часовник за всичко, включително и за зимни спортове. Burton и Касио разработват часовник, издържащ и най-тежките зимни спускания. Резултатът е часовник в черен мат и сини акценти. Със специалната каишка тип Cordura, може да сте сигурни, че часовникът ще остане на ръката ви.

Garbstore



Дата на представяне: 2011
При първата колаборация между Garbstore и  G-Shock е представен часовник в армейски стил. Без камуфлаж, часовникът е черен със зелени акценти. Друг красив акцент е коженият цип, произведен от England's Heritage Belt Company.

Mister Cartoon



Дата на представяне: 2009
Mister Cartoon разочарова много фенове, които не успяха да се доредят за него. Той позволи на много татуиристи в  L.A. да се порадват на труда си, без да се подлагат под иглата.

TURBOKOLOR

 


Дата на представяне: 2010
Създаден в Полша, часовникът TURBOKOLOR има интересен дизайн за G-Shock. Капките боя в цвят "бебешко синьо" се стичат по каишката на часовника.

Terry Richardson x colette




Дата на представяне: 2011

Ако Terry Richardson беше G-Shock, щеше да изглежда по абсолютно същия начин.. Колаборацията е между Colette, Terry и разбира се Casio. Часовниците са в червено каре, а шимпанзето на опаковката, разказва всичко. Един от най-добрите часовници G-shock.

Няма коментари:

Публикуване на коментар