сряда, 19 април 2017 г.

Как да изберем часовник G-shock? Най-добрите часовници в света за 2017.

Въпреки грубоватият си вид, часовниците G-shock набират все повече и повече популярност. Всъщност G-shock са най-популярните high-tech часовници вече повече от 30 години.

Всички часовници притежават: удароустойчива структура, 10 бара водоустойчивост, хронометър, аларма, календар.

Много от тях имат и допълнителни функции като: подсветка, световно време, компас, барометър и много, много други.
Ако сте пред избор на нов часовник, това са основните серии G-shock:

1. Класическите G-Shock:


Basic G-Shock Watches
Най-базовите модели са DW-5600, DW-6900,DW-9052, и хибридният G-100, който освен дигитален дисплей има и циферблат.  Базовите G-Shock нямат световно време или подсветка. Те имат възможност за настройка на само една аларма.  G-100 няма дори и таймер. Това е перфектният часовник за хора, които не ги интересуват хилядите функции на по-скъпите часовници.

2. Авиатор:

Сериите GW-A1100 са сред най-здравите часовници с дизайн, защитаващ ги от удари, центробежни сили и вибрация. Най-популярните модели са Sky Cockpit или GRAVITYMASTER. Освен неизменните функции на G-shock,  GravityMaster имат и допълнителни като Tough Solar Power, компас и GPS

3. Големите GA110 : Най-големите модели G-Shock станаха популярни заради цветовете си.Тези часовници се различават от останалите и са точни до 1/1000th от секундата.
Някои от функциите които притежават.
  • Магнитна устойчивост
  • LED подсветка
  • Таймер
  • Календар
Те са по-големи с 4мм в диаметър.

4. Master of G: Това са "професионалните часовници". Те са с троен сензор (компас/термоетър/барометър), видът им е потресаващ, но за сметка на това са екстремно здрави. Подходящи са за тези, които харесват грубият вид на старите модели G-Shock, но желаят функциите на модерните. Те са сред най-функционалните часовници със сензори най-ниска измерена температура, таймер за 1000 часа хронометър, атмосферно налягане. Естествено те притежават и автоматично сверяване и соларна батерия. Точният избор за хора с екстремен начин на живот. Най-продаваните модели са The Mudman. The Rangeman. The Frogman, The Riseman, The Gulfman and The Gulf Master.


5. G-Lide Series: Това са часовници, създадени за сърфисти. Те са първите които притежават таймер. Създадени са да измерват времето в различни сърф състезания. Много от тях са с ластична каишка. Casio G-Shock GLS-8900 са само в камуфлажни цветове и са изключително подходящи за екстремни спортисти, особено с хронометъра за 1000 часа, водоустойчивост до 20 бара, издържливост на ниски температури, контрастен дисплей и много други.

6. G’Mix :

Моделите  G-Shock GBA-400 предлагат редица функции като свързване със смартфон чрез  Bluetooth Smart за да контролирате музиката, която слушате.


7. G-Shock Camouflage Series: Използвайки дизайна на 6900 и цветовете на GDX6900CM камуфлажната серия на G-shock е страхотен моден аксесоар. Те са подходящи за по-младото поколение.


8. Metal Titanium Series: Със MT-G, G-Shock вдига с още едно ниво здравината на своите часовници. Те се произвеждат спазвайки най-високите нива за качество на Casio в Япония. Всички компоненти са произведени от Касио, тялото от неръждаема стомана, механизма, патентованият гел, който поддържа структурната цялост. Точността се гарантира от автоматичното сверяване. Всичко това комбинирано с легендарната издръжливост, правят MT-G най-сложният часовник на Casio. Гарантирано, този часовник ще издържи теста на времето.
G-shock еволюира и с времето става все по-технически напреднал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар