сряда, 14 юни 2017 г.

Топ 5 - Най-популярните часовници Casio Edifice



Casio Edifice са часовници, вдъхновени от моторните спортове. Часовниците са по-скоро в ниският до среден ценови клас с модели рядко надхвърлящи 600лв.  В класацията ще намерите най-дбрите часовници от серията.

1. Casio Edifice  EF-539D-1AVEF
 

Първи в класацията е Casio EF-539D-1AVEF. Част от функциите, които притежава таймер, устойчиво на надраскване стъкло и водоустойчивост до 100 метра. Дизайнът е класически, с червени елементи на стрелките. Повече информация и цена.


2. Casio Edifice EFR-539D-1A2VUEF
 

Под номер 2 е поставен моделът Casio Edifice EFR-539D-1A2VUEF. Това за мен е часовникът с най-добър дизайн. Притежава всички функции, които може да очаквате от едно Касио - хронометър, минерално стъкло, водоустойчивост до 10 бара. Прочетете още.


3. Casio Edifice EF-527D-1AVEF


Номер 3 е една идея по-скъп от предишните модели, но според мен си струва всеки лев. Дизайнът му е по-изискан и изглежда по-скъп. Има същите функции, като първият часовник. Допълнителна информация.

4. Casio EF-558D-1AVEF


Това е четвътият най-продван часовник от серията Edifice. Огромен е като размер: диаметърът му е 49мм и дебел 16мм. За сравнение масовият мъжки часовник в диаметър е 42мм. Ако харесвате по-големи часовници, му обърнете внимание. Като функции притежава всичко, което очаквате от серията. Още информация.

5. Casio Edifice EQW-M710DB-1A1ER
 


Последният 5-ти часовник в класацията е Casio Edifice EQW-M710DB-1A1ER. Това е най-скъпият часовник в класацията, но също така и най-функционалният. Има соларна батерия, с живот повече от 10 години, автоматично сверяване и много други. Прочетете още.

Няма коментари:

Публикуване на коментар